Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /  
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


fraktsätt
Internationell frakt hanteras av Air INTERNATIONAL EMS Express Company från Kina, cirka en vecka leverans i tid vanligtvis.

Alla beställningar kommer att vara försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS hemsida. Alla internationella försändelser levereras via EMS uttrycka främst inom detaljhandeln, medan grossist, kontakta oss nu. Det är därför du kan njuta av fri frakt och stor rabatt erbjuder här utanför detaljhandeln. Spara mer pengar nu åtnjuter verklig helt ny kvalitet. Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbeta med EMS uttrycker långsiktigt, sjöfart ordning och levererar direkt till din door.Please se till att du är hemma när paketen ska anlände. Alla paket kommer att skickas i en annan låda !

Efter beställning, kontrollera din e-postadress här för att få orderbekräftelse och du också kan spåra din beställning online använder spårningskoden.

återgång politik

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 7 dagar" .Before med lätt utbyte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.

Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här.Vi lovar dig om rätt ordning package.So om återvänder rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en 15% utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig.

utbyten

Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.If du vill utbyta objekt till en annan stil, du måste återvända dina artiklar om återbetalning * (enligt Ångerrätt) och placera en ny beställa för den stil du föredrar. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

För Annullering

Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause som vi behandla alla order så snabbt som möjligt inom 6-8hours efter orderss placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas yoou kan förstå i denna viktiga point.Cancellation förfrågningar efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Copyright © 2019 www.mammamarie.se. Powered by Billig Skor Outlet Online
Du har IP-adress: 3.88.156.58     adidas los angeles , new balance sneakers dam , adidas stan smith , adidas superstar , nike air huarache , nike roshe one